HTML

Hell Yeah!

Ez a blog nagyjából három arc (de azért több) ökörködéseit hívatott tárolni, és egyúttal minden érdeklődő számára elérhetővé tenni.
Ennél a pontnál fontos megjegyezni, hogy "Senki se vegye komolyan és csak saját felelőségre olvassátok!!!!!!".

Erről van szó...

  • Első Ábrahám: Csak nem Nietzsche? (2010.12.12. 20:13) Csütörtök.
  • Marci - The - Best: @GeЯgŐ: optimista vagy. inkább egy új generásciós hittérítő lehetett... (2010.12.08. 01:32) Imaginatio, onis f
  • babfej: Sugárfertőzés! Amúgymeg írjatok méééég. MOST. :D (2010.05.26. 12:10) Sugárzás
  • Első Ábrahám: Bemutatsz neki? :) (2010.04.28. 22:09) Érdekes?!
  • Első Ábrahám: A legérdekesebb az lenne, ha beleírnál te is egy értelmezést a posztba, elvileg bele tudsz turkáln... (2010.02.14. 13:08) Ébren tart az álom

Krakkó! Jeah.

2009.06.03. 16:26 Marci - The - Best

Krakkóban esett.
De ezen kívül még közrejátszott néhány szerencsétlen tényező (…), hogy most itt írom ezt a szöveget erre a blogra, és piros az orrom, és hülye hangom van. Nem, nem bohóc. Most csak náthás.
Hallottam már párszor, hogy Krakkó egy nagyon szép város. Most volt alkalmam, és elmentem megnézni.
Hát, Krakkó tényleg egy város. Vannak benne házak, panelházak is, bevásárlóközpontok, emberek, kávézók, és ha esik, ott is szürke az ég. De nekem ez kevés volt. Tény, hogy végül megfáztam, viszont megnéztem Krakkó egyedi oldalait is! Szép.
Amúgy a McDonald’s –ban ott is ugyanazt lehet kapni. De ez még semmi ahhoz képest, hogy a krakkói villamosok kékek. (Az esély megvan rá, hogy ez csak nekem érdekes.)
Egyébként Krakkóban lengyelül beszélnek, ami, ha a megfelelő emberek beszédét figyeli valaki, nagyon jól hangzik. Kicsit emlékeztet arra, mint ha a mosolygós buborékok beszélnének az emberhez.

"Kolorowe Kredki W Pudełeczku Nosze
Kolorowe Kredki Bardzo Lubi± Mnie
Kolorowe Kredki Kiedy Je Poprosze
Namaluj± Wszystko To Co Chce."


Erről van szó. Ezt amúgy el is tudom énekelni, és a színes ceruzákról szól. Lehet velük rajzolni, na meg azt rajzolják, amit akarunk.
És: remek dolog, hogy angolt mindenki tanul!

Hűű, most a szemem láttára csúsznak végig a felhők árnyékai azon a mezőn, amire látok az ablakból. Ennél csak az volt durvább, amikor elütött egy repülő árnyéka. Bár ez nem Krakkóban történt, azt hiszem, elég ok, hogy most abbahagyjam az írást. ... 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buuu.blog.hu/api/trackback/id/tr471161544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GeЯgŐ 2009.06.18. 12:38:42

Úgy látszik az emberek félnek a kommentezéstől. Mondjuk igaz ami igaz, hogy tudósok egy csoportja kimutatta, rákot is okozhat. Így hát megértem azt a kevés embert aki itt szokott írogatni, hogy nem teszik. :D

Marci - The - Best 2009.06.19. 01:00:20

Na ja. Veszélyes dolog ez. Mi is nagyon veszélyben vagyunk, meg voltunk, meg ilyenek, amikor ezeket a kommenteket megírtuk, nem is beszélve a blog bejegyzésekről. De mi csak tesszük a dolgunk. ;)

A Sötétség Hercege 2009.07.10. 19:49:04

Ja, csak azok írnak, akiknél ez már nem kockázati tényező...

A Sötétség Hercege 2009.07.10. 19:50:03

Amúgy szeretnénk (királyi többes) egy VOLTos posztot olvasni, biztos nagyon jó VOLT.
süti beállítások módosítása