HTML

Hell Yeah!

Ez a blog nagyjából három arc (de azért több) ökörködéseit hívatott tárolni, és egyúttal minden érdeklődő számára elérhetővé tenni.
Ennél a pontnál fontos megjegyezni, hogy "Senki se vegye komolyan és csak saját felelőségre olvassátok!!!!!!".

Erről van szó...

  • Első Ábrahám: Csak nem Nietzsche? (2010.12.12. 20:13) Csütörtök.
  • Marci - The - Best: @GeЯgŐ: optimista vagy. inkább egy új generásciós hittérítő lehetett... (2010.12.08. 01:32) Imaginatio, onis f
  • babfej: Sugárfertőzés! Amúgymeg írjatok méééég. MOST. :D (2010.05.26. 12:10) Sugárzás
  • Első Ábrahám: Bemutatsz neki? :) (2010.04.28. 22:09) Érdekes?!
  • Első Ábrahám: A legérdekesebb az lenne, ha beleírnál te is egy értelmezést a posztba, elvileg bele tudsz turkáln... (2010.02.14. 13:08) Ébren tart az álom

Lufik, olaj és pötty

2009.11.29. 18:42 GeЯgŐ

Mit mond a diplomás mérnök a diplomás bölcsésznek?

- Két kólát és egy krumplit kérek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem ez igenis vicces. Még akkor is, ha én is BTK-ra járok.

 

Vannak azonban olyan arcok akik tényleg és véresen komolyan utálva lenézik azt aki bölcsészetet tanul. Ezek az emberek általában a mérnökök és egyéb reál dologgal foglalkozók. Lefogadom, hogy bele se gondolnak abba a dologba, hogy milyen is lehet egy bölcsész képzés csak annyit tudnak (és ezt is másoktól), a bölcsészek nem tudnak semmit sem kiszámolni és gyengék és nem is értenek semmihez.

Ha ez így volna akkor nem nagyon lenne ma Magyarországon színház, sajtó, bármilyen média és könyveket sem nagyon írnának ezenkívül nemzetközi kapcsolatokat sem tudnánk fenntartani stb. Amúgy ugyanannyit sportolnak mint a többi egyetemista.

Vannak a bölcsészek között is akik visszaszólnak az előbbiekre és megy a vicsorgás ezerrel: Lenne szép villamosunk meg jó sok kiszámolt adatunk, de kultúránk nem. Személy szerint én ezt is gáznak tartom, de nagyon. A két csoport együtt tud tenni valamit nem külön-külön. Amennyiben ez sikerülne talán máshogy festenének a dolgok.

Megjegyzem ezzel nem akarom leszólni a reálosokat, mert van köztük olyan aki tud, gondolkodik és meg sem fordul a fejében, hogy lefikázza a bölcsészeket. Azonban akik zsigerből utálják őket gondoljanak bele, hogy miért is utálják és rájönnek, hogy nem tudnak valamit amit a bölcsész igen: gondolkodni.

 

Ja és még csak annyit, hogy Márton fiam is fizika-szakos szal ennyit arról, hogy utálják egymást a reálosok meg a bölcsészek. :D

 

5 komment

Címkék: pina harc bagoly juhtúró

A bejegyzés trackback címe:

https://buuu.blog.hu/api/trackback/id/tr481561387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babfej 2009.11.29. 19:57:07

basszus a juhtúró keresőszó hozott ide erre nem egy hülye bölcsész ömlengése fogad?!?! hát kit érdekel ez a sok sületlenség, számoltál volna ki ehelyett inkább néhány matekpéldát... többre mentél volna vele, mint a bölcsészdiplomáddal valaha fogsz! :\

megyek is, és arrébb tolok néhány virágládát inkább...

A Sötétség Hercege 2009.12.16. 19:35:16

A Marci is csak egy rohadt reálos... Biztos utálja is a társadalomtudósokat (akik az ELTÉn kívül mindenhol bölcsészek), te meg itt melengeted a kígyót a kebleken. Amúgy képzeld el azt, aki arra keres rá, hogy PINA:)

A Sötétség Hercege 2009.12.16. 19:38:09

Amúgy Felix Chirmanowsky lengyel (dandár)kisbirtokos(tábornok) bőrébe bújva megkezdtem működésemet az EASZ lakossági hírközlő portálján (easz8.blogspot.com)

A Sötétség Hercege 2009.12.17. 22:50:36

Szégyen, hogy egy magyar szakos bölcsész leírja, hogy ,,ugyan annyi"
fúj, fúj.

GeЯgŐ 2009.12.18. 16:34:41

@A Sötétség Hercege:
Mond csak miről beszélsz barátom? Szemedet káprázat bűvöli tán?

"Whatch your words!"
süti beállítások módosítása