HTML

Hell Yeah!

Ez a blog nagyjából három arc (de azért több) ökörködéseit hívatott tárolni, és egyúttal minden érdeklődő számára elérhetővé tenni.
Ennél a pontnál fontos megjegyezni, hogy "Senki se vegye komolyan és csak saját felelőségre olvassátok!!!!!!".

Erről van szó...

  • Első Ábrahám: Csak nem Nietzsche? (2010.12.12. 20:13) Csütörtök.
  • Marci - The - Best: @GeЯgŐ: optimista vagy. inkább egy új generásciós hittérítő lehetett... (2010.12.08. 01:32) Imaginatio, onis f
  • babfej: Sugárfertőzés! Amúgymeg írjatok méééég. MOST. :D (2010.05.26. 12:10) Sugárzás
  • Első Ábrahám: Bemutatsz neki? :) (2010.04.28. 22:09) Érdekes?!
  • Első Ábrahám: A legérdekesebb az lenne, ha beleírnál te is egy értelmezést a posztba, elvileg bele tudsz turkáln... (2010.02.14. 13:08) Ébren tart az álom

Mekkora bögöly...

2009.07.22. 13:22 Marci - The - Best

„Úristen, de nehéz a fejem! Nem bírom felemelni. Vizet..!!”

Heteken át másnaposnak lenni minden reggel, és részegnek minden este… Hát, nyár, és fesztivál!

Például ott volt a VOLT. Kellemes 4 nap volt, idén is: kultúráltan szórakoztunk, koncertekre jártunk, ittuk a sört, majd a legvégén hatalmas fekete bajszokkal tértünk haza. Old spies –ok lettünk.

Már a vonatút is jól telt egyébként. Külön vonat, ahol kiderült, a jegy mellé adnak sört is…

Aztán idén a házat is gond nélkül kaptuk meg, és a folytatás is simán ment, bár néha térdig süllyedtünk a sárban. De kit zavar ez egy fesztiválon...?

Kiemelem még azt a napot, amikor Gergő is ott VOLT: a Limp Bizkit napja! Na, most már ki is emeltem. Azt a napot viszont nem emelem ki, amikor Andris, vagy például maga a Sötétség Hercege, esetleg én, vagy még sokan mások voltak ott, mert mi kemények voltunk, és végig ott voltunk. Na, de visszatérve a Gergős napra, az ezt a napot követő reggel volt még emlékezetes.

A házunk mellett megtalálható volt egy pad, azon meg emberek beszélgettek. Egy bögölyről.

„Mekkora bögöly, geci! Mindjárt ráverem a faszomat, bazdmeg!”

Egyébként ez az első alkalom, hogy obszcén kifejezések szerepelnek ebben a blogban, így ünnepelni kel majd! Itt az idő, hogy a kommentek közé mindenki írjon valami bazmegolósat! ;)

A lényeg, a VOLT remek volt, de idén nem szaporítom túl a szót, nem úgy, mint tavaly, mert az, rájöttem, rossz dolog.

Aztán röpke egy hét szünet után elérkezett a Hegyalja fesztivál. Legalja, és szeszt igyál.

Ide csak ketten mentünk, Andrissal, de mindenfele régi és új ismerősök voltak, mindig volt jó társaság. Itt nem Gergő; Degu volt az, aki csak egy napra jött, az volt az a nap, ami után a következő napon eleve részegen ébredtem fel. … Épp csak metiltől fekvehányás nem történt.

Volt helyette a hardcore együttesek mintájára megformált krisna-core. Bősz arcú, rockernek öltözött, Krisnás hajú emberek magukból kikelve üvöltötték, hogy „Hare Krisna!!!”, vagy éppen azt, hogy „Visnu! Visnu! Visnu!”. A helyszín valami India-színpad volt, a mi sátrunktól 2-3 méterre, így ezt nyilván nem hagyhattam szó nélkül. Aki ismer, el tudja képzelni, milyen megdöbbentő lehetett, ahogy metálvillákat lóbálva a kezemben, berohanok a közönség közé, és üvöltök, ahogy tudok, hogy „Górángaaa!!!!”. Aztán beértem a színpad elé, első sor. Ekkor az együttes felé üvöltök: „Hááááárekrisnaaaa!!!”. Jó volt, csak nagyon gyorsan unalmassá vált, így egyéb elfoglaltság után néztem. Persze az is jó volt.

A fesztivál alatt egyébként a Krisnások is, és a keresztények is meg akartak téríteni, de mind hiába. Még nem tértem meg, testvéreim! A keresztények egyébként angolul akarták megszerezni a halhatatlan lelkemet, de még így sem nyerték meg a hittérítős vitájukat, ami egy kissé engem is meglepett. De nagyon büszke vagyok magamra. He.

Tokaj pedig 4 nap alatt egy hatalmas kocsmává változott, ahol minden hozzáférhető WC tele van szarva.

Aki a jövőben a Hegyaljára készül, annak sajnos nem adhatok semmilyen jótanácsot.

És a nyárnak még nincs vége.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buuu.blog.hu/api/trackback/id/tr621260902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Sötétség Hercege 2009.07.25. 16:44:28

Az az egy nap is király volt, igaz a böglyök csak mérsékelten szállingóztak. Ugyanakkor Marcival találkoztunk a keresztényeket oroszlánok elé vető Finntroll rajongókkal, és ismét vitatkoztunk a Dalriada együttesről, és annak rajongóinak világnézetéről. Azt azért még hozzátenném, hogy Marci nem nézte a mozgássérült wc-ket...

"BÁZZZÉÉÉG"

Marci - The - Best 2009.07.26. 21:38:10

"Keresztényeket az oroszlánok elé!" :D
De mi is volt a mozgássérült vécében?

A Sötétség Hercege 2009.08.05. 21:49:51

Rend, fegyelem, és tisztaság! Csak papír nem (azt te adtál, ha jól emlékszem).
süti beállítások módosítása